Over Lievelingskost vroeger en nu

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

12 feb
Tessenderlo - OC De Kriekel # 8966

Lievelingskost vroeger en nu

Ondertitel (hierboven bij titel, hoofdtitel invoeren)

Of korte omschrijving

woensdag 12 februari 2025 van 19:30 uur tot 22:00 uur

Yves Segers, hoofddocent Rurale Geschiedenis brengt de culinaire geschiedenis van Vlaanderen sinds het begin van de negentiende eeuw in beeld. Van witloof met hesp tot couscous met geroosterde paprika en feta.  Het is een verhaal dat op zoek gaat naar de wortels van onze huidige eetcultuur en schetst hoe die evolueerde van schaarste en honger naar overvloed en obesitas. Iedereen van harte welkom

Labels: LezingActiviteit